Bendros investicijos:

€ 155,000

Franšizės mokestis:

€ 35,000

Mėnesinis mokestis:

5%

Mėnesinis rinkodaros mokestis:

€ 0.00

Franšizių skaičius

Investicijos grąža

Laiko tarpas

Pajamos:

12 000*

* Skaičiuotuvo skaičiavimai yra preliminarūs, negarantuojami

PAGRINDINĖ INFORMACIJA

Įkūrimo metai: 2002

Franšizavimo pradžia: 2009

Įmonės padaliniai: 11

Franšizės padaliniai: 6

Bendras padalinių skaičius: 17

Darbuotojų skaičius padalinyje: 15

Sutarties laikas: 60 mėnesių

FRANŠIZĖ INTERNETE

TINKLALAPIS

• Daugiau nei 10 metų versle

Pirmasis „Double Coffee“ restoranas buvo atidarytas 2002 metais Rygoje. Iki 2005 m. pabaigos „Double Coffee“ įmonė jau turėjo 16 restoranų visoje Latvijoje. Nuo 2009 metų, „Double Coffee“ pradėjo kurti franšizės tinklą, aktyviai plečiant savo kavinių veiklą užsienyje;

• Daugiau nei 900 darbuotojų

„Double Coffee“ darbuotojai yra vienas iš svarbiausių sėkmingos mūsų tinklo plėtros bruožų. Dėl savo aistros ir atsidavimo darbui „Double Coffee“ kavinėse, tinklas toliau sėkmingai auga ir plečiasi. Galima teigti, kad šiandien mūsų komandoje dirba tik geriausi ir gabiausi darbuotojai;

• Daugiau nei 17 milijonų lankytojų

Pagrindinis „Double Coffee“ įmonės kriterijus yra kliento poreikų patenkinimas, todėl jau daugiau nei 10 metų „Double Coffee“ savo paslaugų kokybę laiko pagrindiniu prioritetu.

Norint tapti „Double Coffee“ franšizės partneriu, jums reikės:

• Turėti verslo patirties ir pasižymėti gera reputacija;
• Turėti reikiamų lėšų investicijoms;
• Laikytis „Double Coffee“ įmonės reikalavimų bei standartų.

Patirtis restoranų versle nėra būtina.

„Double Coffee“ įsipareigoja:

• Padėti franšizės gavėjui rengiant verslo planą ir finansinių sąlygų įvertinimą;
• Padėti franšizės gavėjui renkantis vietą kavinei;
• Padėti franšizės gavėjui susirasti ir apmokyti darbuotojus;
• Padėti franšizės gavėjui kurti baro ir restorano meniu;
• Padėti franšizės gavėjui pasirinkti įrangos, baldų ir kitų dalykų tiekėjus;
• Padėti franšizės gavėjui atidarant restoraną;
• Padėti franšizės gavėjui kurti rinkodaros strategijas, siekiant padidinti pardavimus ir pritraukti daugiau lankytojų į „Double Coffee“ kavines;
• Mokyti ir šviesti franšizės gavėją. Apmokymai ir ugdymo kursai vyks Rygoje, juos rengs patyrę personalo darbuotojai;
• Teikti prieigą prie „Double Coffee“ įmonės serverių;
• Patarti franšizės gavėjui verslo valdymo klausimais.

Kiti reikalavimai:

• Personalo narių skaičius: 15;
• Reikalaujamas patalpų plotas: nuo 150 iki 400 kvadratinių metrų.


Sofja Alimočkina

Franšizės vadovas

Kalbos:

SUSISIEKITE SU MUMIS IR PAPASAKOKITE MUMS DAUGIAU APIE SAVO TIKSLUS