2021 metai buvo rekordiniai picerijoms: estai nupirko daugiau nei 2 milijonus picų iš „Peetri Pizza“

Praėjusiais metais iš pirmojo ir seniausio Estijos picų tinklo „Peetri Pizza“ buvo užsakyta daugiau nei 2 milijonai picų. Šis rezultatas sumušė 30 metų įmonės istorijos rekordą.

  • Galime kalbėti tik remdamiesi savo rodikliais, tačiau panašu, kad estai yra picas mėgstanti tauta. Kilus neramumams dėl Covid viruso, picų paklausa išaugo eksponentiškai, – sako „Peetri Pizza & Pasta“ generalinis direktorius Marko Pleiats. Ponas Pleiats priduria, kad dabar nėra planų atostogauti. Priešingai, planuojami nuolatiniai tobulinimo ir plėtros darbai, siekiant visiškai patenkinti ir viršyti mūsų klientų lūkesčius.

  • Jei per praėjusius metus mes atidarėme tris naujas picerijas Märjamaa, Muuga ir Narva miestuose, šiemet planuojame atidaryti bent penkias naujas maitinimo vietas. Šiais metais planuojame plėstis užsienyje ir atidaryti franšizės pagrindu veikiančius padalinius kaimyninėse šalyse.

Šiemet „Peetri Pizza“ taip pat sieks efektyviau naudoti išteklius savo veikloje ir prisidėti prie aplinkos apsaugos.

  • Kiekviena gamyba yra susijusi su medžiagų ir atliekų sunaudojimu, o mes siekiame jas sumažinti. Turime daug minčių ir idėjų šioje srityje. Yra didelių vilčių, kad metų pradžioje kažkas pavyks, – sako ponas Pleiats, pridurdamas, kad per pastaruosius kelerius metus buvo gerokai atnaujintos gamybos, užsakymo ir pristatymo technologijos.

Metų pabaigoje pradėta vykdyti visos šalies lojalumo programa. Pavasarį planuojama paleisti mobiliąją programėlę, kurios dėka užsakymai bus dar greitesni ir patogesni.

2021 m. „Peetri Pizza“ į savo meniu taip pat įtraukė sveiką „Fitlap“ maistą. Remiantis rezultatais, šis sprendimas buvo sutiktas labai palankiai. Kaip ir ankstesniai metais, populiariausia pica buvo „Mafioso“.

„Peetri Pizza“ yra 1990 m. Įsteigtas franšizės tinklas, kuriam priklauso beveik 50 picerijų Estijoje. Kasmet Estijos rinkoje vidutiniškai parduodama daugiau nei 1,5 milijono picų. „Peetri Pizza“ dirba daugiau nei 300 picų meistrų iš visos Estijos. Pastaraisiais metais buvo sukurtas naujas paslaugų standartas ir įsteigta Picų meistrų akademija. Šiemet planuojami išsamūs trijų dalių aptarnavimo mokymai visam personalui

Franchising LT

Lasīt citus rakstus