„Bolt“ pradeda platinti verslo franšizę – plėsis Azijos ir Ramiojo vandenyno regione bei Lotynų Amerikoje

Europoje pirmaujanti pavėžėjimo platforma „Bolt“ pradeda platinti verslo franšizę. Taip tikimasi paspartinti įmonės augimą už Europos ir Afrikos ribų, plečiantis į Lotynų Ameriką ir Aziją, rašoma pranešime žiniasklaidai. „Bolt“ franšizės plėtros vadovas Nikita Utkinsas pabrėžia, kad praėjusiais metais įmonės klientų skaičius išaugo beveik dvigubai – iki 50 milijonų klientų 40 šalių ir 200 miestų.

„Bolt“ tvirtina esanti pirmoji mobilumo platforma pasaulyje, teiksianti pavėžėjimo ir maisto pristatymo paslaugų franšizę.

„Pradedame platinti verslo franšizę, kuri suteiks galimybę vietos verslininkams kurti verslą, pasitelkiant mūsų, rinkos lyderių, technologijas ir patirtį. Džiaugiamės, kad pavėžėjimo, mikromobilumo ir maisto pristatymo paslaugomis galės naudotis milijonai gyventojų Azijos ir Ramiojo vandenyno regione, Lotynų Amerikoje ir ne tik“, – sako N.Utkinsas.

„Bolt“ bendradarbiaus su franšizės gavėjais, teiksiančiais mobilumo paslaugas vietinėse rinkose. Verslininkai bus atsakingi už rinkodarą, klientų aptarnavimą, pavežėjų ir kurjerių pritraukimą. Įmonės galės bendradarbiauti su „Bolt“, teikdamos vieną ar kelias paslaugas iš karto – pavėžėjimo, elektrinių paspirtukų ar dviračių nuomos, maisto pristatymo.

Sprendimas pradėti platinti franšizę paremtas ilgalaike „Bolt“ patirtimi bendradarbiaujant su partneriais, teikiančiais mobilumo paslaugas pasirinktose vietinėse rinkose. Nepaisant pastaraisiais metais stipriai augančios mobilumo paslaugų paklausos, šioje rinkoje vis dar yra milžiniškas potencialas inovacijoms. Tai parodė sėkmingas „Bolt“ bendradarbiavimas su vietos verslininkais tokiose šalyse kaip Meksika, Rusija ir Saudo Arabija.

Norime suteikti galimybę vietos verslininkams naudotis pasaulinio lygio technologijomis ir teikti kokybiškas mobilumo paslaugas milijonams žmonių visame pasaulyje“, – tvirtina N.Utkinsas.

Franchising LT

Lasīt citus rakstus