Didžiausia Jungtinės Karalystės namų paslaugų bendrovė plečia savo veiklą Latvijoje / Lietuvoje / Estijoje

Per pastarąjį dešimtmetį „Fantastic Services” sėkmingai sukūrė vieną įvairiapusiškiausių pasaulinių franšizių su įspūdingu daugiau nei šimto turto priežiūros paslaugų ir unikalių verslo valdymo sprendimų asortimentu. Bendrovė siūlo daug paslaugų, įskaitant valymą, sodininkystę, apželdinimą, meistrų paslaugas, persikraustymo paslaugas, kenkėjų kontrolę ir atliekų šalinimą. Bendrovė turi daugiau nei 530 franšizės partnerių Jungtinėje Karalystėje, JAV ir Australijoje, o šiuo metu ieško pagrindinio franšizės gavėjo Latvijoje / Lietuvoje / Estijoje.


Prisijunkite prie technologijomis valdomo nuosavybės paslaugų šeimos

Nuo profesionalaus valymo ir reguliarios namų priežiūros iki sodininkystės, atliekų šalinimo, meistrų paslaugų, kenkėjų kontrolės ir kitų paslaugų – investicijų ir verslo augimo potencialas šalyje yra milžiniškas.

Nors didžiulis prekės ženklo žinomumas ir lankstus franšizės modelis jau yra dideli pasiekimai, tai nėra patys svarbiausi „Fantastic Services” bruožai. Labiausiai pastebimas yra dėmesys technologijoms ir naujovėms.


Technologijų pagrindu veikianti sistema

Bendrovė sukūrė savo pritaikytą klientų santykių valdymo sistemą (CRM), kuri automatizuoja visų rūšių procesus ir padeda franšizės gavėjams vykdyti savo verslą. Daugybę optimizuoto paslaugų teikimo išlaidų ir laiko taupymo galimybių suteikianti sistema užtikrina minimalias „Fantastic Services” franšizės gavėjų pastangas. Be kitų funkcijų, sistema gali analizuoti bet kurį kliento užsakytą darbą ir automatiškai pritaikyti jį techniko darbo dienai pagal jo galimybes, kvalifikaciją, turimus įgūdžius, profesionalią įrangą ir net atstumą iki kliento.

Vienas iš bendrovės steigėjų ir generalinis direktorius Rune Sovndahl nekantriai laukia susitikimo su visais naujais franšizės partneriais, kurie šiemet prisijungs prie „Fantastic Services”. „Džiaugiamės galėdami dirbti su žmonėmis, kurie dalijasi mūsų puikaus klientų aptarnavimo ir kokybiško darbo vizija. Pastarieji pora metų buvo nepaprastai svarbūs, kalbant apie tai, ką mums pavyko pasiekti techniniu požiūriu. Dabar mūsų galimybės yra beribės.”


„Fantastic Services” franšizės naudojimosi privalumai

Viskas prasideda nuo paprasto ir nesudėtingo adaptacijos proceso. „Fantastic Services” naudoja visiškai automatinę internetinių mokymų platformą „Fantastic Academy”, kuri suteikia franšizės partneriams galimybę greitai ir paprastai susipažinti su standartais, procedūromis ir paslaugų reikalavimais. Pasibaigus procesui, franšizės specialistas rengia verslo ugdomojo vadovavimo užsiėmimus.


Franšizės pagalba

Nuo pat pradžių franšizės partneriai gauna profesionalią „Fantastic Services” prekės ženklą užauginusios vadovų komandos pagalbą ir rekomendacijas. Bendrovė vadovauja internetinei rinkodarai pritraukdama potencialius klientus ir didindama paslaugų prieinamumą visuomenei. Franšizės gavėjai sutelkia pastangas į savo verslo valdymą ir aukštos kokybės paslaugų teikimą klientams.


Standartizuotas paslaugų teikimas

Bendrovė sukūrė daugiau nei šimtą visiškai standartizuotų paslaugų. Tai reiškia, kad visi technikai siekia konkrečių kokybės standartų, kad galutinis vartotojas būtų visiškai patenkintas. Be to, galima lengvai apskaičiuoti mėnesines bet kokios paslaugos išlaidas.


Ar jūs turite, ko reikia?

Jūs turėsite sunkiai dirbti vadovaudami franšizės gavėjams, motyvuoti juos ir kurti unikalią savo klientų patirtį. Jūs turite galimybę tapti išskirtiniu „Fantastic Services” atstovu savo šalyje ir gauti nuolatinę pramonės srities lyderio verslo ir rinkodaros pagalbą. Daugiau informacijos pateikiama adresu fantasticfranchise.com.

Franchising LT

Lasīt citus rakstus