Populiariausias gatvės maisto restoranų tinklas Suomijoje – „Fafa‘s“

Jau keletą metų iš eilės Suomijos geriausio gatvės maisto restorano titulas atitenka „Fafa‘s“. „Fafa‘s“ tinklas greitai plečiasi – nuolat atidarinėjami nauji restoranai, beje, ne tik Suomijoje. Restorano tiekiamu maistu mėgautis galima ir kai kuriose Skandinavijos, Baltijos bei Centrinės Europos šalyse. „Fafa‘s“ įkūrėjas Doron Karavani džiaugiasi nenustojančiu augti žmonių susidomėjimu ir teigia, kad restorano sėkmės paslaptis – jauki atmosfera, atsidavę darbuotojai ir meilė kokybiškam maistui.

„Fafa’s“ – lyderiaujantis Suomijos gatvės maisto restoranų tinklas. Šiuo metu „Fafa’s“ priklauso 26 restoranai, o juose dirba maždaug 250 žmonių, kurie atstovauja daugiau nei 40 tautybių. Čia gaminamas maistas atspindi pietinio Viduržemio jūros regiono tradicijas, o maždaug 60 proc. parduodamų patiekalų yra vegetariški.

Fafa's

Jaukią atmosferą kuria darbuotojai

Restoranas itin vertina savo darbuotojus ir skatina jų saviraišką. „Fafa‘s“ dirbantys žmonės gali nuspręsti, kokius galvos apdangalus nori dėvėti, kokios muzikos klausytis ir netgi transformuoti restoranus atsižvelgiant į vietinių rajonų stilių. „Fafa‘s“ verslo pagrindas – meilė kokybiškam ir šviežiam maistui bei viskam, kas jį gali padaryti dar geresniu ir skanesniu. Pasak restorano įkūrėjo Doron Karavani, stipri restorano kultūra negali būti sukurta be jo misija ir vertybėmis tikinčių darbuotojų pagalbos.

„Mūsų restoranuose vyrauja tokia atmosfera, kuri leidžia „Fafa’s“ lankytojams mėgautis akimirkomis ir gardžiu maistu, o darbuotojams smagiu darbu. Geresnė maisto kultūra yra bendra restorano ir jo darbuotojų vizija, o teigiama atmosfera mūsų restoranuose tapo vienu ryškiausių „Fafa‘s“ bruožų“, – kalba restorano įkūrėjas Doron Karavani.

Fafa's

„Fafa‘s“ – gatvės maisto standartas

Puikią gatvės maisto restorano reputaciją ir prekės ženklo žinomumą išlaikyti padeda unikalus maistas, jaukios erdvės ir nuoširdus aptarnavimas. „Fafa‘s“ verslo pagrindas – padaryti gerą maistą prieinamą visiems, o jį patiekti išskirtiniu būdu. D. Karavani džiaugiasi restorano sėkme ir neslepia, kad didžiuojasi savo pasiekimais.

„Sparti „Fafa’s“ plėtra ir milžiniškas populiarumas įrodė, kad restorano konceptas puikiai veikia. Mes netgi drįstame teigti, kad „Fafa’s“ maistas tapo greito maisto standartu. Jeigu paklaustumėte manęs, ar šis restoranas yra didžiausias pasiekimas mano gyvenime, atsakyčiau, kad tikrai taip.“, – sako D. Karavani.

Franchising LT

Lasīt citus rakstus